Over ons

Aannemingsbedrijf van Kints b.v. is een familiebedrijf en verzorgt al meer dan 100 jaar werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw en onderhoud, verbouw en renovatie, zowel groot als klein. Van oudsher begonnen met beton-  en metselwerk, verzorgen wij nu alle werkzaamheden die bij de bouw of verbouwing van een huis komen kijken.

Wij denken met u mee, tekenen uw huis of aanbouw, vragen vergunningen aan, voeren overleg én houden de regie tijdens de bouw.  Kortom wij ontnemen u de zorgen, zodat het bouwen van een huis of aanbouw voor u een feest wordt.

Met ons team van 7 medewerkers kunnen wij de meeste werkzaamheden zelf uitvoeren. Voor overige werkzaamheden werken wij samen met vaste, betrouwbare partners. Door jarenlange ervaring bieden wij oplossingen voor vele problemen, zowel voor de particuliere-  als zakelijke markt. Ook voor woningaanpassingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanuit ons bedrijfspand op industrieterrein Bovenland in Ter Aar kunnen wij door de korte communicatielijnen en samenwerking met betrouwbare onderaannemers ook aan uw wensen voldoen!

Sponsoring

Aannemingsbedrijf van Kints maakt onderdeel uit van de samenleving in Ter Aar en omgeving en we voelen ons betrokken bij wat daar speelt. Daarom steunen we verschillende verenigingen zoals: Voetbalverenigingen Altior en TAVV, de welbekende beddenrace en Watersportvereniging Langeraar.

Onze projecten

Nieuwbouw

Bungalow

Nieuwbouw

Landelijke, moderne woning